Από το Blogger.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η FORUM Α.Ε. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η FORUM Α.Ε. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ
ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Η Εταιρεία Forum Α.Ε., διοργανώτρια της 10ης Έκθεσης HO.RE.CA, στήριξε το έργο των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, καθώς μεγάλες συμμετέχουσες στην Έκθεση, Εταιρείες και Βιομηχανίες προσέφεραν μεγάλες ποσότητες προϊόντων τους για το σκοπό αυτό.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης HO.RE.CA, οι Εταιρείες: ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε., Delifrance Hellas Α.Ε., ΚΑΡΝΑ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΑΘΗΝΑΙΑ (ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ Ε.Π.Ε.), BELLE MEAT και ΒΙΟΤΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε. προσέφεραν άφθονες ποσότητες προϊόντων τους για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κορινθίων καθώς και Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος. Στην Έκθεση, επίσης, συμμετείχαν και οι Χρυσοί Χορηγοί των Δομών CRETA FARMS Α.B.E.Ε., BAKE HELLAS A.B.E.E., ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ Α.Ε. SARY, ΦΛΩΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Κ., UNIBEL FOOD HELLAS Α.Ε. και KASIDIS Α.Ε. που προσφέρουν σε τακτική βάση τα προϊόντα τους και για ακόμη μία φορά στήριξαν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, του Επιστημονικού, Διοικητικού και Βοηθητικού Προσωπικού καθώς και των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μας στη διοργανώτρια Εταιρεία της 10ης HO.RE.CA., “Forum Α.Ε.” για την ευαισθησία με την οποία στηρίζει το ευρύ και σύγχρονο Κοινωνικό Δίκτυο Αλληλεγγύης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και στις συμμετέχουσες στην Έκθεση, Εταιρείες που προσέφεραν τις τεράστιες αυτές ποσότητες αγαθών πρώτης ανάγκης και διαφόρων χρηστικών ειδών. Τα προϊόντα τους θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Δομών του Κοινωνικού Συσσιτίου που υπάρχει σε κάθε ένα από τα 5 Σπίτια Αγάπης του Ομίλου για εκατοντάδες Οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Μέσω της αγαστής μας συνεργασίας με τη Forum Α.Ε., δίνεται σημαντική ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν αντιμετωπίζοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Τι είναι η Τράπεζα Χρόνου; Δομή, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε ωφελούμενα άτομα να συναλλάσσονται μεταξύ τους, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, για τις ανταλλαγές αγαθών και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας μονάδες εναλλακτικού συστήματος.

ΔΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ακτή Ποσειδώνος 2-4, Πύργος Πειραιά
τηλ. 2168003076-77 , 6940861819
email: unescop.domipirea@yahoo.gr
https://www.facebook.com/unesco.pireas.1

Οι δομές μας λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.Θα ήταν χαρά μας να τις επισκεφτείτε, να γνωρίσετε τους χώρους και να δείτε το έργο μας.