Από το Blogger.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑKA KEPAΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑKA KEPAΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η Τράπεζα Χρόνου των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων επιφυλάσσει ένα μεγάλο γιορτινό γεύμα για τη φετινή Τσικνοπέμπτη!
Οι άπορες ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών Δομών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ζεστή φρεσκοψημμένη ποικιλία κρεατικών όπως χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας σε λουκάνικα, μπριζόλες, μπιφτέκια, σουβλάκια με νόστιμα συνοδευτικά πιάτα. Με τη σειρά τους οι ωφελούμενοι προηγουμένως θα έχουν βοηθήσει στη διαδικασία ψησίματος, θα ανταλλάξουν λιχουδιές και παραδοσιακά γλυκά, θα σερβίρουν ενώ θα βοηθήσουν και στο καθάρισμα προσφέροντας έτσι όλοι κάτι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τη μεγάλη «παρέα» των Κοινωνικών Δομών!
«Κάθε ευκαιρία για γιορτή, συντροφιά και παραδοσιακό φαγητό, δίνει στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, μία ανάσα ξεγνοιασιάς και γιορτινής διάθεσης αντιμετωπίζοντας έτσι όλοι με χαμόγελο κάθε δυσκολία. Το Παραδοσιακό Τσίκνισμα δεν θα μπορούσε να λείψει από τις Κοινωνικές Δομές» τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Τι είναι η Τράπεζα Χρόνου; Δομή, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε ωφελούμενα άτομα να συναλλάσσονται μεταξύ τους, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, για τις ανταλλαγές αγαθών και υπηρεσιών χρησιμοποιώντας μονάδες εναλλακτικού συστήματος.

ΔΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ακτή Ποσειδώνος 2-4, Πύργος Πειραιά
τηλ. 2168003076-77 , 6940861819
email: unescop.domipirea@yahoo.gr
https://www.facebook.com/unesco.pireas.1

Οι δομές μας λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.Θα ήταν χαρά μας να τις επισκεφτείτε, να γνωρίσετε τους χώρους και να δείτε το έργο μας.